keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Sitkeys on kannattanut.

Täällä kiristelyn syövereissä on kieltämättä peikkoa aka Sanna Elorantaa hivenen ikävä. Pidän taloudellisista syistä pientä paussia aktiivivalmennuksesta,joten olen täysin omillani oman kehitykseni kanssa. On Sanna minut kieltämättä hyvin koulinut ja lisäksi oma ahkera opiskelu on tuonut jo kattavan tietopohjan urheiluravitsemukseen ja -terveyteen. Silti tuntuu kolkolta, kun ei voikaan laulattaa sähköpostiin kyteviä kysymyksiä, joihin saisi Sannalta iloisesti virnistelevän vastauksen.
No, nauttikoot räpsyripsi hetken huokaisusta ilman minua :)

Kalorien nosto ja pitäminen ylhäällä on todella kannattavaa offilla, mikäli olet läheskään yhtä ruokaan menevä, kuin mitä minä olen. Teimme usean vuoden ajan sitkeää työtä, että säästöliekki ja imeytymisongelmat saatiin purettua, ja etenkin hiilihydraattien sietokyky nostettua ylös. Söin siis aikaa ennen Sannaa napsakkaasti yli 3000 kaloria päivässä, mutta silloin mikään ei kropassa toiminut. Sannan kanssa laitoimme ruoan sulamaan ja laskimme varovasti kalorit sinne, minne ne silloin hentokokoisella naisella saattoivatkin olla.

Niistä ajoista on hilattu rasvoja ja hiilihydraatteja nykäyksittäin ja myös sykleittäin ylöspäin. Muutamien grammojen nostot ja viilaukset auttoivat kroppaa tottumaan ja lopputilanteena oli, että ennen tätä ensimmäistä minikiristystä sain laskea hiilihydraatit n. 300 gramman peruspäivän määrästä.


Siksi liki puolella laskeminen hetkellisesti ei vielä ole mikään järisyttävä määrä, ja tämän kyllä kestää. Makroajoituksilla olen saanut puljattua itselleni varsin hyvänkokoiset pasta- ja puuroannokset vielä näillekin päiville. Työpäivän ajan rasvat pitävät huolta nälästä, kuten tähänkin asti. Illan pannari on toki se, mikä jäi osalle päivistä kokonaan pois, mutta yritän vaan kovasti olla ajattelematta iltaisin talossa leijuvaa kardemumman tuoksua, mikrossa muhiutuneen pannarin koostumusta ja päälle sulavan kookosöljyn ja salmiakkimurusten herkullista laavaa....

...outs.

Proteiinit ovat kuitenkin pysyneet samassa, joten voin hyvin mielin suunnata aminopörssille kurkkaamaan, kun viikon ajan saa 10-30 prossaa pois proteiinitarjonnasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti