perjantai 30. syyskuuta 2016

Treenaaminen miinusjaksolla.

Miinusjakso on tuntunut tähän mennessä varsin hyvältä. Nälän tunne on yleensä yrittänyt iskeä ennen treeniä, kun totuttu puurokuppi on kaikunut tyhjyyttään. Myös ennen treeniä mussutettavaa banaania on ollut tosissaan ikävä. Sen maku on tavannut käynnistää tekemisen meiningin. Nyt toisaalta Fastin shock on päässyt oikeuksiinsa. Intra Vitargolla, fasteradella tai Osmopurella höystettynä on viimeistään alkanut antaa treeniin löpöä.

Fasterade ja Intra - Treenin pelastava tehokaksikko


Eli en ole näin miinuskaudellakaan jättänyt treenijuomasta hiilaria pois.

Treeni on keskeisessä roolissa dieetillä ollessa. Lihaksia tulee käyttää, jotta keho ei alkaisi riipiä niistä energiaa käyttöön. Lihas on aktiivista kudosta, joka reagoi käyttömäärään. Dieetillä ei siis himmailla sen kummemmin treenissä. Päin vastoin, jokainen toisto muistuttaa, että käyttöä vielä löytyy. Tämä ei kuitenkaan tarkoita loppuun rääkkäämistä, varsinkaan, kun palautusmiskapasiteetti on ravinnon puolesta heikompaa. Siksi en tee mitään liikkeitä failureen (tosin heitän tähän heti kyseenalaistuksen siitä, osaanko koskaan tehdä liikkeitä failureen asti).

Mukana on yhä muutamia lyhyitä, raskaita sarjoja. Pääasiassa teen kuitenkin super- ja triplasarjoja. Palautusajat ovat myös hivenen lyhemmät osassa liikekomboja. Nämä ovat kuitenkin harkittuja ja sijoitettuja yksityiskohtia.
Salitreenin päälle olen tehnyt cardiota eri muodoissa. Joinain päivinä yhdistän eri laitteilla tehtäviä vetoja. En siis tee tiukkoja hiittejä tällä kertaa, vaan n. minuutin kestäviä vetoja, joita on seurannut vajaan minuutin palautukset. Olen vielä lonkkani kanssa vältellyt juoksumattoa, joten toteutustavat ovat olleet joko ylämäkikävelynä, crossarilla tai kuntopyörällä. Soutu on sen verran tylsää, että sitä olen käyttänyt vain lyhyisiin, minuutin vetoihin, joiden jälkeen olen siirtynyt liikepatterin seuraavaan liikkeeseen.

Pätkimällä olen saanut tylsän aerobisen maistumaan paremmin. Muutettavien kombojen ja liikepatterien määrä on rajaton, joten puutuminen tekemiseen on aika lailla itsestä kiinni. Netistä löytyy WODja sun muita vaikka kuinka, joista tehdä itselle sopivia päkkejä. Ainoa, mitä tämä laiska mössykkä välttelee viimeiseen asti, on kuitenkin BURBEE!!

Viikonloppuna kannattaa jossain vaiheessa käydä kurkkaamassa Elloksen sivuja, sillä siellä parikin kampanjaa pyörimässä. Kalleimmasta tuotteesta saat puolet pois. Jos puolestasi tilaan vähintään 90 eurolla, saat 20 euroa loppusummasta pois.

Koodi tähän alennukseen on: 345724


Viikonloppua ja etenkin toivottavasti mahdollisimman usean kohdalla mitä maistuvinta tankkausta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti