lauantai 17. syyskuuta 2016

Ylityksen yritystä.

Syyskuu rullaa eteenpäin ja viikko vaihtuu toisensa perään. Treeniä olen tehostanut nousujohteisesti ja tällä hetkellä on yritys saada aikaiseksi pienen pientä ylimenoa. Omilla treenitaidoillani ei tarvitse pelätä, että osaisin viikossa piiputtaa itseäni vielä mihinkään. Lähinnä ylimenon yritys tarkoittaa sitä, että teen viimeiset sarjat omien kykyjeni mukaan lähelle failurea ja lisään joihinkin liikkeisiin erikoistekniikoita.

Tällä tiukennuksella valmistan kroppaani siihen, että ensi viikolla olisi luvassa kevennys. Mitään näennäistä tarvetta, saati intoa, ei asialle ole, mutta kokemus on opettanut, että näin parempi. Kesällä onnistuin huomaamatta ajaa itseni siihen tilaan, että kyykky itketti ja paikat hajosivat. Silloin kirjoitin treenipäiväkirjaan, että kevennys ON PIDETTÄVÄ säännöllisesti. Ja vielä mielellään ennen, kuin sille on jo akuutti tarve.

Siksipä yhdistän kevennykseen perinteiseen tyyliin joka syksyisen viheliäisyyden, eli lauantain työpäivän. Ensi viikolla otankin ma-ti vielä pumppailutreeniä, minkä jälkeen sheikkeri jää narikkaan sunnuntaihin asti. 

Kun siihen asti on päästy, tulenkin paljastamaan, mitä jatkossa seuraa...


Osuivat muuten viikolla saamani tuliaiset aika nappiin! Katsokaa, mitä kaikkea sieltä löytyy!

Kitkat, Japp, Lion, marseja, snickerseja, twixeja, eri toffeita --- kaikki minulle!


Näissä merkeissä tämä lauantai on siis suorastaan kullan arvoinen! Suuntaan suunnattomalla tarmolla ja nautinnolla jopa tavallista kukkuraisempien ruokamäärien, sekä kunnolla repivän treenin kimppuun mielessäni se, että seuraavaan vastaavaan hekumaan saattaa keretä puista lehti jos toinenkin lähteä...

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti