sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Jo vain oli lystiä!

Sain tosiaan ihanan ja elämyksellisen lahjan jo ennen varsinaisia synttäreitä, kun perjantaina sain paketista liput sunnuntaille expoihin. Se tarkoitti sitä, että lauantaina vetaisin aamujalat kotisalilla, ja pääsin sen jälkeen suuntaamaan kamppeiden kanssa kohti välietappi Jyväskylää.

Hjuva oli fiivuis.

Hän vaatimalla vaati.


Ihanat Jessica Silfvernagel ja Linda Paldanius pitivät snapchatin kautta matkaajista huolen, eli pääkallopaikan tapahtumista pysyi hyvin  kärryillä. Ei voi sanoa muuta kuin että kyllä Kunnon Kovanaamat tulevat Kokkolasta - CBBn lyhyen sarjan voitto meijän Joni Hietalalle!

Tänään sitten herätys Jyväskylässä hävyttömän aikasten ja liikkeelle kohti Lahtea. Skippaan matkan spekuloinnit sekä parkkipaikan metsästyksen ja suuntaan selostuksessa suoraan itse actioniin.

Lavalla seurasi sarjaa toisensa perään, eli messuilla rullailu jäi vähemmälle. Halusin ottaa kaiken irti lipuista, eli se tarkoitti sitä, että en tahtonut jättää yhtään kiiltävää kankkua näkemättä. Silti oli välillä mukava käydä rehellisellä turistimeiningillä kiertämässä messualueella ja bongaamassa omia julkkiksia. Hah. Olen varmaan ainoa, joka tämän suoraan myöntää :)
Etenkin bodyssa kisaajat olivat oikeasti todella mahtavassa kunnossa. Spekuloikoot ne, ketkä sen paremmin osaavat, mutta minusta kireydellä oli tänä vuonna kysyntää. Tosin lyhyen biksun Johanna Hermans oli voittajista se, jonka täysin saatoin allekirjoittaa. Aivan mahtavasti sekä "pehmeyttä", lihasta ja mallia. Ja Kiia Rantalaisen etupose oli kieltämättä myös hieno. Omaan silmää tuntuu kunnon massa silti passaavan, sillä toiseksi fitnessissä tullut Eevsku oli "massiivisuudessaan" aivan häikäisevän näköinen.

Ehkä päivän uskomattomin ja hauskin ylläri oli se, että MINUA tultiin jututtamaan. Voi jösses ja sentäs - isot terkut!

Nyt oli messuilla myös sitä meininkiä, mitä niiltä odottikin. Onko lie sitten kilpailu lisäravinnepuolella niin tiukkaa, vai mikä, mutta viimeisillä minuuteilla ständeiltä suorastaan heiteltiin kansaa sheikkereillä, ja koko päivän ajan sai olon pidettyä juuri sopivan äklönä kaikkien maistiaispatukoiden voimin.

Vaikka sunnuntai oli jo väsyttänyt messuilla päivystäneet, niin silti kaikilta tuntui löytyvän hyvää fiilistä. Tanja Ekola oli aivan sydänkäpynen Nutriworksin ständillä, enkä meinannut päästä siitä millään liikkeelle. Utti Hietala jaksoi myös jutella pitkät pätkät ravitsemuksellisista viilaamisista kanssamme, mistä nöyrä kumarrus ja kiitos. Tämän tietopankin voimin olisi voinut vaikka sen Helsingin mutkankin tehdä!
Nyt sitten ollaan väsyneinä mutta tyytyväisinä matkalla kohti Pohjanmaata. Kiitän viihteestä ja blingistä, jota sai koko summan edestä. Enkä edes halua ajatella huomista työpäivää. Pikku hiljaa iskevä matkapahoinvointi takaa sen, että olen huomenna kuin krapulainen liikenteessä. Ehkä joudun korkkaamaan Celsiuksen heti aamuun, sillä sen verran tiedän hommia olevan. Ugh.

Vielä autoviihteenä pakkiksen ja Bodylehden kuvakollaaseja, mutta muuten palatkaamme taas asiaan, kun olemme toipuneet tästä koetuksesta.

Kiitos - kiitos - kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti