sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kun saa olla ihan hyvä olla.

Loman wrap up on taas käsillä. Sunnuntaita elelen ja lojun vielä sängyssä. Jalkoja ei ole vielä testattu tälle päivälle, mutta eilisen uuden ohjelman korkkaus vaikutti siltä, että tänään saattaa olla tuntuvat ensi askeleet. Tankkaus teki myös mössölle todella hyvää. Mahan pohjalta kuuluu myös lupaavasti kurinaa, eli oletettavasti hiilariläjät ovat menneet perille lihaksiin ja massu tyhjentynyt valmiuteen ottamaan päivän uutta lastia vastaan.


Eräänlainen synttärilahja Fastilta.Loma oli todella hyvä. Ytimekkäästi ilmaistuna, mutta näin se vaan pääsi menemään :) Tiettyä kehitystä ajatuksissa ja elämässä tulee ilokseen huomattua tällaisina aikoina, jolloin on helppo heijastaa menneeseen. Ennen lomat olivat mielettömiä kultivoitumia, joita odotettiin viikko tolkulla. Kun ne olivat viimein käsillä, oli paineet ilotteluun ja hypetykseen valtavat. Lisäksi lomia varjosti etukäteispelko töiden ja arjen alkamisesta. Toisaalta myös ennen lomia pelotti se, että aikaa olisi liikaa ja ahdistus liikkumiseen ja tekemiseen kova.


Kattokaas nyt, kuinka lihaisat toivotukset sain :) <3


Nyt on oppinut elämään enemmän hetkessä ja myös tekemään asioita. Lähtemään liikkeelle, hakemaan virikkeitä ja motivaatiota. Ja myös tekemään sitä, mitä haluaa! Vaikka reissaamiset ja kehonrakennukseen panostamiset vaativat rahaa ja vaivaa, niin se kaikki on sijoittamista omaan itseensä ja hyvinvointiin. Olen alkanut viimein oppia, että en tule saavuttamaan onnea hautomalla "pääomaa" ja odottamalla sitä jotain. Kaikki ei ole vielä tässä ja tekemistä on vielä, mutta suunta on oikea ja se tuntuu hyvältä!

Kun vain tietää, mistä toinen tykkää <3


Viimeiset viikot ovat antaneet minulle paljon sekä fyysisesti että materian puolesta. Expot, reissu Tampereelle, uusia treenikamppeita, pulvereita ja kirpparilöytöjä, motivoivien ihmisten ja urheilijoiden tapaamista, pieniä kiintymyksen osoituksia. Olen saanut valtavasti.

Nyt joutaisin jo könytä täältä lämpimistä lakanoista ylös ja nauttimaan sunnuntaista, mikä vielä jokin aika sitten oli täysi mahdottomuus. Uusi treeniohjelma kutsuu aivan tosissaan ja jo nyt tuntuu siltä, ettei tahtoisi vielä pitkään aikaan ottaa minkäänlaista kiristysvaihdetta - päin vastoin täysi tahkomistahti ja moodi on nyt päällä!

Hop liikkeelle ja kohti alati pimenevää ja syvenevää syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti