perjantai 25. marraskuuta 2016

Kalenterin oharit.

Kalenteri teki minulle nyt joulun alla häijyn oharin. Olin ajoittanut nämä kiristelyviikot siten, että tarkoituksena oli saada homma päätökseen juhlavasti ensimmäiseen adventtiin mennessä. Sitten olisi ollut ihana vaihtaa jouluverhot, laittaa kyntteliköt ikkunoille ja tankata herkullisesti ja ansaitusti parin viikon askeesin jälkeen.

Saisiko näistä sapuskoista...

...irti joulufiilistä :) ?

Mutta mitäs sitten? Viime sunnuntaina, dieetin ensimmäisenä päivänä, alkaa radiossa pappi saarnata tuomiopäivästä. Mitä ihmettä? Ryntään katsomaan kalenteria - ja oikeassa se mokoma liperiheppu oli! Viime sunnuntai oli kirkkovuoden viimeinen pyhä, ja nyt on siis ensimmäinen adventti.

Olen jotenkin vain olettanut suoraan, että ensimmäinen adventti olisi viikolla, jolloin joulukuu vaihtuu. Nyt se kuitenkin turppasi itsensä esille minun puolesta aivan liian aikaisin.

No, eipä siinä mitään. Täytyy venyttää makroja sopivasti niin, ettei Kaneli vallan pettyisi joulun avajaisiimme. Eikä tunnelma ja ilo kuitenkaan ole mistään ruoasta kiinni :)

Tälle viikonlopulle on myös tiukat kuluttajaiset, sillä kaupoissa on useissakin paikoissa toitotettu Black Friday. Kannattaa siis kiertää verkkokauppoja ja bongata hyviä alennuksia. Itse olen jo tehnyt suplimenttikaappeihin inventaariot ja miettinyt osittain valmiiksi, mitä pitäisi hankkia. Sitten ei mene ihan ulalle, kun pitäisi alkaa nopeasti miettiä, mille olisi tarvetta.
Fitnesstukku.fi/
Käykää ainakin surffaamassa läpi Fitnesstukun ja Aminopörssin sivut. Ellokselta saa myös todella sopivia osumia vaikka pukinkonttiin.


Lisäpotkua treeneihin lisäravinteillaHyvinvoinnin.fi Suomen suurin terveystuotteiden verkkokauppa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti