torstai 24. marraskuuta 2016

(Hermojen)Kiristelijän pikapäivitys.

Pikapäivitys teille kaikille, jotka ette jännitykseltänne pysty keskittymään töihinne, kun vain mietitte, miten kiristelyni sujuu. Voitte hellittää kouristuksen kaltaista otetta mittanauhastanne, sillä vaikka vatsa mouruaa ja tuntuu painuvan kiinni selkärankaan, niin sitä se ei kuitenkaan.

Ihan sama röllis.


Muutamassa päivässä ei vielä pidäkään tapahtua ihmeitä, sillä kroppa vasta tyhjentää glykonsa. Itse kuitenkin pääsin toteamaan viime kiristelyn aikana, että tiukassa tuntuu rasva ja ne nesteetkin olevan. Ilmeisesti kroppa pääsi kolmekymmentä kiloisena tekemään hartaan päätöksen, että jos tuo torvi joskus saa itseensä massaa hankittua, niin siitä pidetään sitten tosissaan kiinni.

Varaa olisi pudottaa kaloreissa, mutta en sitä kuitenkaan tee. Vaikka tiristys rasvoissa olisi suotavaa, niin en kuitenkaan ala uhittelemaan viimein nätisti toimivan elimistöni kanssa. Kahdessa viikossa ei pitäisi saada aikaan kummempaa damagea, mutta pelaan silti varman päälle. Kalorivaje vaihtelee siis päivien mukaan vapaapäivän liki tasan samasta energiamäärästä tankkauslauantain -2000 kaloriin. Välissä olevat peruspäivät tuovat n. 700 kalorin laskun.

Tässä en siis mene Sanna Elorannan ohjeistuksella, vaan ihan omine nokkineni. Tarkoitus on kuitenkin puolen vuoden oman pöllöilyn jälkeen käydä joulun välipäivinä moikkaamassa rakasta vanhaa ystävää ja samalla päivittää pihdit ja tilanne. Pärjään varsin mukavasti omillani, mutta sen verran on tarttunut kysymyksiä mieleen, että täytyy saada päästä taivastelemaan niitä kunnon asiantuntijan kanssa.

Ja myönnetään - on myös aivan hervoton ikävä <3

Muistakaahan jo nyt kuikkailla Black Friday - Cyber Monday tarkouksia sieltä sun täältä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti