tiistai 1. marraskuuta 2016

Pee ja Tee.

Varoitus vale pt:sta. Mitä vilkkaampana käy ovi saleilla ja bikinit kimaltevat yhden jos toisen haaveissa, sitä paremmin menee myös alan ammattilaisilla - ja ei niin ammattilaisilla. Tavoiteena ei tarvise kiilua bikinitkään. Sama mikä on tilanne, niin ei pitäisi olla vaikeuksia löytää innokasta BB:tä, anteeksi PTtä rinnalleen.

Pahinta tässä ehkä kuitenkin on, että valepeeteet eivät välttämättä edes ole valheellisia. Netissä on valtava tarjonta facebook-kirjekursseista, joilla voit saada virallisen treenerin paperit puolen vuoden kurssilla notkumisen jälkeen. Pahimmillaan tentitään muutamat päälihasryhmät ja perustietämyksen makroista, jotka käsitellään yleissivistävästi jo yläkoulun puolella. Sitten ollaan valmiita näyttämään tummuille ja typyille, kuinka kyykätään lujaa.
Salilla on surullista seurata, kuinka ammattilainen voi pahimmillaan neuvoa liikkeet päin kuusamaa. Pukkarikeskusteluissa kuulee villeistä ruokavalioista ja parhaimmillaan kiivasta väittelyä siitä, kuinka juuri minun upea Peetee sanoi, että jokainen pystyy kyykkäämään syvään ja leveästi. Ihan ihku jokainen.
En tässä väitä olevani mikään kaikkitietävä sivussanaureskelija. Ymmärrän kyllä, että ylätaljaa voi tehdä lukuisilla eri menetelmillä riippuen siitä, mitä liikkeellä tavoitellaan. Mutta kun koko homman perusta on hajalla lähtien siitä, että olat repiytyvät korviin ja selkä on kyttyrällä, niin ei se hyvältä näytä.

Aasinsillalla omaa kokenutta, pätevää ja vallan ihastuttavaa Peeteetä, Sanna Elorantaa, on jälleen kerran ollut ikävä omien vatsamakkaroiden kanssa. Häneltä löytyi aitoa tietämystä ja vuosien käytännönkokemusta siitä, kuinka yksilöllinen jokainen asiakas on ja mitä jippoja kunkin kohdalla tulisi käyttää.

Ottaisiko Sanna tästä kuvasta jotain pois? (Ehkä Kanelin ;) )


What would Peikko do? -kysymys on nytkin kaikunut keittiössäni, kun röllyjeni kanssa olen mussuttanut silti tyytyväisenä puuroannostani. Sanna sai useamman kerran fiksattua oikuttelevan kroppani ja hataralla pohjalla olleen insuliiniherkkyyden kohdilleen. Nyt olisi kuitenkin tarjottavana sama soppa ankaralla estrogeenilisällä höystettynä. Kuinka paljon hötön kertymiseen vaikuttaa se, että vedän päivittäin hevosannoksen naishormoonia? Tulisiko ruokavalioon tai makroihin tehdä jokin tvisti, jolla uhkaava ongelma saataisiin korjattua?

Minkä puhekuplan voisi Sannalle kuvaan laittaa?


Jos nyt marssisin kirjekurssipeeteen tykö, hän varmaan lisäisi liikuntaa ja saattaisi napata kaloreita pois ja reippaasti. Sannan puolestaan uskoisin pyörittelevän makrojakaumaa ja vähentävän ainakin yhden salikerran. Helppo ja turvallinen tie olisi seurata valepeeteen varjoa, mutta heitän luottoa ammattilaisen ohjeisiin, joilla olen setvinyt edeltäneetkin suvannot. Siispä maltan olla viiltämättä veitsellä lohkaretta ruoistani ja heitän sen sijaan silmäyksen siihen, mitä muuta voisin tehdä.

Kassellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti