perjantai 18. marraskuuta 2016

Pyöräilijän perjantai.

Perjantai! Se tuli, vaikka tiukkaa meinasikin tehdä. Minua väsyttää tuo huonossa kelissä kulkeminen todella paljon. Olen luideni vuoksi, ja muutenkin, äärimmäisen pelokas ja varovainen kulkija. Joudun kuitenkin polkemaan pyörällä työmatkat, salille ja kauppaan. Eli siis kaikki reissuni. Päivän mittaan kertyy varsin mukavasti minuutteja pyörän selässä. Kaatumisen pelossa puristan ohjaustankoa ja saan niskani varsin hyvään jumiin. Olen myös useamman kerran reväyttänyt lavan seudun sillä, kun sohlossa ajaessa ohjauspyörä on tehnyt tempaisuliikkeen, jolloin käsi on riuhtaantunut mukana.
Pinna on liikkussa myös niin kireällä, että pahimmillaan huomaan kiroilevani kuin turkkilainen. Kaikki ympärillä olevat, viattomat autot ovat pellejä ja tielläni, eikä horjuvan egoni kanssa mahdu samalle pyörätielle toista ajajaa.

Armottoman kirkas etukameran lamppu!


Odotankin innolla, että luvattu tulviva vesisade tulisi todellakin vetenä, joka iloisesti loiskuen sulattaisi tuon kaiken moskan pois teiltä!

Pyöräilijän vuodatus tuli siinä, olkaas hyvät.

Sitten salivuodatus. Tässä olisi kaksi päivää aikaa puntaroida, mitä tekee seuraavan miinuskauden kanssa. Työt, treenibloggi sun muut kuviot ovat väsyttäneet sen verran, että suunniteltu kiristely ei tunnu ainakaan äkkiseltään kovin houkuttelevalta ajatukselta. Mutta pitää tuumata vielä kunnon yöunien jälkeen.

Tänään suuntaan (liukastelen) salille testaamaan, miten penkki kulkee. Ruokamäärä on tavallisen salipäivän mukainen, joten otetaan siitä kaikki irti. Myös huominen lauantai on tarkoitus ottaa tuttuun tapaan rennosti ja nautiskellen. Muutenkin pitäisi nyt kovasti jo saada tehdä jotain hivenen erilaista, irroittavaa ja etenkin rentouttavaa.

Tällä päristään tänään.


Yksi, tosin hivenen kukkaroa koetteleva, tapa rentoutua on harrastaa netissä shoppailua. Kehoitan kuitenkin jonkin verran malttamaan mieltä, sillä kohta on kiitos päivän tienoon Black Friday ja Cyber monday, jotka tietävät monesti tuntuvia alennuksia verkkokauppoihin. Ellet malta olla shoppaamatta, niin fitnesstukusta lähtee ainakin tavaraa ilman postikuluja liikkeelle.

ftku_300x250.gif

Fitnesstukku.fi/
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti