perjantai 30. joulukuuta 2016

Että näin.

Älkää missään tapauksessa lukeko tätä tekstiä, mikäli olette iloisilla mielin ja vielä mukavasti joulunpöhnäisissä tunnelmissa. Oletettavasti olette nauttineet joulun pyhistä herkkuineen ja postikorttimaisemineen. Maltillisen ja proteiinirikkaan herkuttelun välissä olette voineet käydä ilakoimassa ulkona lumessa. Olette pukeneet perheen kesken kaikki samanlaiset punaiset nutut yllenne ja hakeneet punaposket pikku pakkasista.

Pukki saattoi tuoda teille ihania, uusia treenivaatteita. Jo aattoiltana olette saattaneet pyöritellä uusia siksdöössejä käsissänne ja ehkä ihan innoikkaimmat jo mittoneet Fastin uusia pulvereita sheikkereihin valmiiksi. Joulupäivän saatoitte ehkä vielä pitää tunnelmallista tankkauspäivää, mutta sen jälkeen teillä on ollut täysi rähinä päällä. Treenaamaan on pitänyt päästä heti, kun mahdollista. Ja se treenihän on maistunut - ai että! Uudet kuteet ja kroppa tankattuna joulun tarjoiluista. Ehkä jopa joulun väliviikon ilottelua treeniohjelmassa. Kenties uusi ohjelma korkkautuu, vai välipäivien kunniaksi teet Juuri Niitä Makeimpia Liikkeitä, joista nautit.

Uusi vuosikin jo puskee päälle, ja siä myöten myös alennusmyynnit. Mikäpä sen mukampaa, kun hyvän treenin ja mittavan PWOn jälkeen lähteä vähän shoppailemaan keskustaan. Teette kaikkia hienoa löytöjä, saatte uudet salikengät pilkkahintaan ja varmasti se ihailemanne toppatakkikin on mukavasti sivallettu hinnassa alas. Toki mukaan tarttuu myös alennuskonvehteja, sillä nythän niitä voi syödä hyvällä omalla tunnolla, kun on myös treenannut.

Niin. Varmasti teillä on myös hyvät suunnitelmat huomiselle. Antakaas, kun arvaan: Aamulla heräilette rennosti liikkeelle. Jos teillä on vielä kuusi tuvassa, niin laitatte siihen valot, ennen kuin alatte pikku hiljaa valmistaa aamupuuroa. Kyllä, on lauantai ja vielä aattopäivä, joten se puuro on iso ja mittava.

Olette myös riemuissanne siitä, että juhlimisen päivä sattuu olemaan lauantai. Se tarkoittaa, että päivällä on juuri hetki käydä kiskaisemassa kunnon jalkatreeni. Progressiota tulee niin että paukkuu, sillä fiilis on niin hyvä, että se ei ole vältettävissä. Sen jälkeen syötte hyvin, ja ehkä lepäätte hetken. Sitten on aika lähteä kauppaan tekemään täydennykset illan tarjontaan. Ehkä mukaan lähtee perunasalaattia, sipsejä sun muuta suolaista, ja myös jo ennen joulua himoitsemaanne mutakakkujäätelöä.

Ilta alkaa pimetä. Syötte taas hyvin ja päätätte lähteä kävelylle. Kello on sopivasti kuuden jälkeen, jolloin voit musiikkia tai podcasteja nauttiessanne ihailla samalla räiskyviä raketteja. Sen jälkeen suuntaatte kotiin hyvään seuraan joko nauttimaan pitkästä, värivalojen täyttämästä illasta, tai sitten juhlimaan ystävienne luokse. Keskiyön raketit, vielä mukava yöpala ja voitte olla iloisia siitä, että saatte hyvillä mielin ottaa vastaan uuden vuoden.Näin teille. Mitäs minä, kysytte?
Sick. Kuume. Sairas. Yskä. Räkää. Keuhkot repee. Sohva kuluu. Nälkä on niin että söis vaikka verhot. Ei iloa. Ei toivoa. Maanantaina töihin. Loma menee. Päivät menee. Ei treeniä. Ei mitään. Muuta kuin Nälkä. Toivoton. Nälkä.

2 kommenttia:

 1. Arvaa mitä, täällä on lomaa vietetty samoissa tunnelmissa... Sillä erotuksella, että mulla ei ole nälkä, mä olen ahminut niin paljon konvehteja. :D Heti joulun jälkeen tulin kipeeksi eikä loppua vieläkään näy. Pitihän mun käydä tällä viikolla superpaljon salilla ja olla reipas ja ahkera muutenkin, mutta ei.

  Vietetään hei räkäistä vuoden vaihtumista. :P Tsemppiä, kyllä se tauti ohi menee vielä!

  VastaaPoista
 2. Voi raasua, koko loma kipeänä 😐 eipä jää kauas ovatkaan päivät. Ehkä taivun samaan nälänkarkoitustemppuun 😊

  Jakakaamme siis konvehdit ja nessupaketit ja palataan ihmisten ilmoille vasta ensi vuonna!

  Tiina

  VastaaPoista