maanantai 26. joulukuuta 2016

Juhla parahin.

Joulun väliterveiset. Toivottavasti siellä on kaikissa tuvissa ja mökeissä ollut hyvä tunnelma ja kystää kyllä. Vaikka näin Tapanina ovat käynnistyneet perinteiset kinkunsulatusturnajaiset, niin antakaa itsenne myös rentoutua kunnolla. Tammikuun saapuessa kerkeää taas alkaa höyrytä ja saa kyllä varmasti äkkiä muistutuksen siitä, mihin joulun rentoutumista ja tankkausta tarvittiinkaan.Katsokaas, kenen pukki oli kiltti:

Tuli nimittäin Betterin uusi treenikassi, joka piti pistää heti joulupäivänä tulille!


Kuten minua seuraavat tiedättekin, rentoutumisen yksi osa-alue on minulla se sali. Siispä sinne on tullut suunnattua näinä joulupäivinä joka aamusesta.
Joulun herkut ovat olleet minulla täysin omanlaisiani - ja niin  hyviä! Kuten lupailinkin, olen tuunannut omia arjen ruokiani. Joulua ovat tuoneet eri mausteet ja juustot, joilla on ryydittänyt peruskyytipoikiaan, eli puuroja, rahkoja, puddingeja ja plättyjä.
Välillä olen käynyt haukkaamassa happea ja ihailemassa jouluvaloja. Samalla olen antanut Nortonin ja kumppanien pitää joulutaukoa. Sen sijaan viimejoulun löytö Raskasta joulua on soinut täysin repeatilla. Niihin tulkintoihin ei vaan tunnu kyllästyvän.

Kyllä, se on vettä.


On sitä suklaatakin jonkin verran mennyt, tottakai. Mutta kun muuten on ollut hyvät ja monipuoliset ruoat, ei millekään valtaville överimätöille ole ollut tarvetta. Aina olen kuitenkin itselleni konvehdin suonut, kun vain on tehnyt mieli. Ja tokihan yksi maku vaatii aina balanssiksi vähintään toisen.
Kodissa on ollut joulun tunnelmaa, ja onkin todella haikea lähteä taas parin yön reissuun. Läheisten näkeminen on kuitenkin aina yhtä palkitsevaa, ja kyllä tämä kotijoulu odottaa vielä, kun sukuloinnit on "hoideltu". Vähiten ehkä kiinnostaa joulun perinteinen Haapavesipyörätielenkki, mutta saapahan sen jälkeen pistää taas rastin ruutuun - vuoden juoksu  ´/. tsek and done.

((Aletkin jo puskevat omalle paikalleen, eli kurkkikaa ihmeessä nuo fitnesstukut , aminopörssit, ellokset sun muut läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti