perjantai 23. joulukuuta 2016

Rekiretkellä..

Joulun sähinät ovat virallisesti käynnistyneet! Onnistuin viime viikolla kaatumaan pyörän kanssa kylkeni mäsäksi, mutta en ole antanut sen himmentää iloa jouluta ja odotetulta Tampereen reissulta. Aluksi tuntui oudolta lähteä liikkeelle "väärään" aikaan. Olen pitänyt joulun aluspäiviä ehdottomina päivinä saada touhuta kotona, laittaa joulua ja kierrellä kaupoissa ihmettelemässä ihmisvilinää.

Siinä on joulupalloa vähäksi aikaa.


Mutta kun antaa mahdollisuuden muuttaa tapojaan ja tehdä jotain toisin, voi saadakin jotain ihan uutta ja mukavaa. Niin käväi nytkin. Aattopäivät Tampereella ovat olleet aivan mahtavia joulun käynnistämiseen. Ja kaipaamaani ihmisvilinää olen kyllä saanut ihan tarpeellisen annoksen täälläkin ;)

Pääpointtina näillä reissuilla on vaihtelun lisäksi aina treeni ja saliturismi. Mihinkään muuallekaan sitä suuntaisi Tampereella, kuin keskustan WFC:lle. Niinpä tälläkin kertaa ja jälleen turistilasit silmillä, jos sattuisi bongaamaan livemotivaatiota omaan treeniinsä.

Näytin WFCllä ihan yhtä kalpealta ja löysältä kuin viimeksikin. 


Huipentumana koko reissussa oli toki tämän päiväinen tapaaminen Sanna Elorannan kanssa. Viimeisestä kerrasta oli vierähtänyt yli puoli vuotta, ja sen annoin Sannan tuntea halauksen tiukkuudessa (tässäkään ei murtuneista kylkiluista välitetty, korkeintaan pistettiin muutama lisää säpäleiksi).

Sanna pisteli pihteineen kroppani säälimättä läpi. Tuloshan oli sitten, mitä oli. Otan kaikkeen toki estrogeenilatausvähennyksen, eli siihen nähden kunto oli pysynyt ihan hyvänä . Mutta näihin voidaan palata myöhemmin .


Nyt on käynnissä liki kirjaimellinen rekiretki kohti aattoa. Jokaiseen jouluun kuuluu pätkiä, jotka tulee vietettyä autossa. Nämä pakolliset siirtymät ovat jo tulleet niin tiiviiksi osaksi, että ne ovat saaneet oman statuksensa. On ihana saada istua auton tunnelmassa ja katsella talojen jouluvaloja. Samalla pitää kuunnella ehdottomasti jotain pientä paikallisradioa, sillä niissä pehmeä-ääniset juontajat kertoilevat pikkuyritysten ja yksityisten ihmisten joulutoivotuksia soittaen väliin toivottuja joululauluja. Ihan parhautta! "Lintusen Liivi ja Mono tahtoo toivottaa kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneilleen hyvää joulua ja tukevaa uutta vuotta".

Fastille kiitos rekiretken eväistä- tuo MAX on aika tykkiä tavaraa.


Kotona odottaa sinne valmiiksi ladattu joulu. Tietyt ruoat sulamaan ja sitten nukkumaan, jotta aatto pääsee tulemaan.

Kaunista ja tunnelmallista, sekä jokaiselle juuri omanlaista joulua,

toivoo Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti