keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Soittolistalta poimittua.

Tiinan musakorneri (omaperäisyys ja luovuus huipussaan). Musiikki on ihan ehdoton elementti treenissä. Olen kirjottanut useamman postauksen siitä, kuinka kapinoin salin omia DJ:tä vastaan. Juuri niitä, jotka vääntävät metsäradion veisaamaan, tai sitten puolestaan luukuttavat joutavanpäiväisiä radiojuontajien kaksimielisyyksiä (meidän salilla siis asiakkaat saavat säädellä itse radiokanavan sekä volymen).Taustaradio tai -musiikki saa salilla olla ja se on ihan ok. Mutta itselle musiikki on sen verran tärkeä, että tahdon sen olevan juuri kuhunkin fiilikseen sopivaa ja itseäni miellyttävää. Siksi valintani on ollut hommata valtavat bluetooth okuläärit korville, enkä aio niitä ihan ensi hätään ottaa pois. En silti haluaisi tuhota tärykalvojani sillä, että joudun kilpalaulattamaan musiikkia taustaradion kanssa.

Eli te, ketkä haluatte salilla jytää - ymmärrän teitä täysin! MUTTA, tehkää sama temppu kuin me monet muutkin, eli HANKKIKAA ne kuulokkeet! Tavallisetkin halpis napit käyvät, ja voila: saat jytkeet omiin korviisi.
Olen myös kertoillut teille musiikkimakuni skaalasta. Häpeilemättä olen tunnustanut Hanson menneisyyteni, ikuisen ihastukseni ysäripoppiin ja kuitenkin täysin uskottavan hevimusiikkitaustan. Löytyy sieltä hajaotoksia Petri Nygårdia ja Eminemiäkin.
Minulla on spotifyssä luotuna lukuisia listoja eri fiiliksiin, joita voin suositella vain erittäin avarakatseisille kuulijoille ;)

Ajattelin kuitenkin alkaa postailla teille tänne silloin tällöin kauden biisejä, mitkä milloinkin iskevät. Tällä viikolla paluun listalleni teki coca-cola-mainoksesta bongaamani jytke. Mitään hajua ei bändistä tai sen tausta ei ole,  mutta kappale toimii armottoman hyvin omana jalkapäivänä. Saan kerättyä tällä sopivasti kierroksia, eikä sanoituksiin tarvitse keskittyä, sillä niitä ei ole,


Mitäs tykkäsitte? Pääsikö teidän soittoistalle?

2 kommenttia:

  1. Laita ihmeessä biisisuosituksia tulemaan, mulla on omat treenisoittolistat jo niin puhki kuluneita, että pitäisi vähän päivittää niitä... :) Tosin viime aikoina olen yllättäen ruvennut treenaamaan paljon myös ilman musiikkia! :o

    VastaaPoista
  2. Voi, musiikiton treeni on niin ankeaa!
    Annan tulla lisää musacorneria. Ja jos haluat uutta pähinää, niin käy kurkkaamassa Spotifysta minun listat. Niitä on siellä paljon, mutta tuon tyyppisiä ovat listat nimeltä hervoton päkki, toista päkkiä, yhdistetty teho ja viimeisin ravea ;)

    Tiina

    VastaaPoista