maanantai 30. tammikuuta 2017

GLUT. VEGE Booty-treeni sis. mainos link. yhteistyössä Lintusen liivi ja mono.

Aloin kirjoittaa tätä postausta täysin sitä ajatellen, mitä joku haluaisi lukea. Pidin sormia näppäimistöllä hyvänkin tovin ja deletoin aloituslauseen toisensa jälkeen. Ensin aloin miettiä, mitä itse haluan lukea. Yleensä minut houkuttaa klikkaamaan otsikkoa, jos se lupaa jotain treeniohjelmista tai ruokavalioista. Silloin saa minun huomioni, etenkin, jos uhkaa keksineensä jotain mullistavaa makrojen pyöritykseen tai tietävänsä varmasti, mikä on supertoimiva kierrätyskombo loppu elämäksesi.

Toisaalta, jotkut klikkaavat myös niitä otsikoita, joissa lukee GL VHH OMG VEG seljanmarja pannari tähtipölykuorrutteella. Kauniit kuvat ja eksoottisia raaka-aineita tarvitsevat reseptit ovat joillekin täyttä silmäkarkkia. He nauttivat, kun pääsevät ihailemaan fitfoodeja ja ihmettelemään, kuinka herkullista (ja vau! Samalla umpiterveellistä) ruokaa saa noinkin näppärästä päälle kolmen sadan euron blenderillä sekä täysin ekologisilla ja phataatiittomilla paistinpannuilla aikaiseksi.

Sitten on nämä, jotka klikkaavat halutessaan tuuheimmat irtoripset, pöyheimmät akryylihiukset ja täytteet  kaulan sekä ylä- että alapuolelle. Niissä postauksissa esitellään yhteistyössä saadut killuttimet, joiden laittaminen oli yhtä spa-kokemusta hellivine hoitoineen ja upeine lopputuloksineen. Nyt on ripset, joita räpsyttää, tukkaa käkerrettäväksi ja paljon tavaraa viiksien alla. Kaiken saa toki lukijakin ihan sikahalvalla, eli tämä ihanuus on myös sinulle mahdollista.

Muhkeat pakarat vielä ensi viikoksi! Tämä olisi ihan ehdoton klikkauksen paikka. Koska täytyyhän sen olla mahdollista. Siinä silmiesi eteen sitten läjähtää kasa kuvia, joissa ahkera bloggaaja tekee tismalleen samoja koirankusetuksia ja ruohonhivelykyykkyä,  kuin mitä itse olet hinkannut jo ennen milleniumia. Mutta kenties tässä olisikin joku taika tehdä ne just tuossa järjestyksessä ja samanlaiset treenitrikoot jalassa (jotka voit tilata tästä linkistä).Niin, vielä on vaatetusosasto. Kun omat, jo liian monta talvea nähneet ryntteet (minulla on käytössä talven kuoritakki, jossa on mainos Åre 2007) alkavat ahdistaa, tahtoo saada ihailla uusia vaatteita house of Brenda ja Brandon ynnä muilta liikkeiltä. Jälleen ovat bloggarit olleet järkkäreineen kiireisiä, kun kaikki postista tulleet näytevaatteet on saatava käyttöön ja esille. Ja onhan ne kauniita ja istuvat hyvintreenatuilla kirjoittajilla kuin toinen iho konsanaan. Omasta harmaudesta herää toivo, että ehkä minunkin arkeni näyttäisi hivenen hohdokkaammalta, jos saisin just tuon paljettimekon itselleni. Eikä muuta kuin linkistä klikkaamaan ja toteamaan, että tuhat muuta juuri sinun kokoistasi on ollut juuri samasta pajettikoltusta ihan samaa mieltä.

Mitä siis laitan otsikoksi? Jos sitä satuit klikkaamaan ja jopa tähän asti olet lukenut, niin sen täytyi olla jotain todella tenhoavaa, Sillä just tällä hetkellä en sitä itsekään vielä tiedä. Pettymään tulit, ihan varmasti, mutta olisihan se jäänyt kalvamaan, jos olisit jättänyt kurkkaamatta. Sillä eihän sitä tiedä, jos vaikka juuri tuo Tiina höyrypää olisi tarjonnut vastauksen kaikkeen, mitä olit hakemassa.(toim.huom. Tässä on erittäin kärkästä satiiria täysin myös oman nilkan kohtaloksi.)


4 kommenttia:

 1. Voi Tiina Höyrypää mikä teksti! Epämääräisiä smoothietvääräänkurkkuun-reaktioita, just semmosia joita tähän kauheaan ärsypäivään tarvinkin! Kiitos muru! :) t. Pauliina

  VastaaPoista
 2. Ilo, jos sain kiskottua sinua edes muutaman tuuman pulunpaskasta ylöspäin :D Siitä samasta sonnasta kumpusivat nämätkin ajatukset!

  Muiskis ja riemua ärsypäivään <3

  -Tiina

  VastaaPoista
 3. Katsoin ensin otsikkoa, että mitäs ihmettä tää nyt on, uskaltaako tuota avatakaan... :D Onneksi avasin ja luin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkea söi rokan ripsineen päivineen ;D
   Ole jatkossakin yhtä urhea ja uskaltaudu jälleen takaisin :)

   <3 Tiinaus

   Poista