perjantai 27. tammikuuta 2017

Tekniikkapyöritystä ja reissukuumetta.

Treeniohjelmassani on menossa kolmas viikko. Ensimmäinen viikko oli jokaisen päivän osalta suoria sarjoja. Viime viikko käynnisti puolestaan erikoistekniikoiden kierrättämisen, ja aloitusvuorossa oli rest-pause. Tälle viikolle otin vuoroon osatoistot. Rest-pause on erikoistekniikkana suhteellisen rankka. Kolmen treenipäivän ajan ne menivät ihan hyvin, mutta tiedän, että pian olisi ollut tukossa, jos näin olisi jatkanut.
Otin siis rest-pauseilla kunnon säikäytyksen (eli  käskyn KASVAA) lihaksille. Osatoistot valikoituivat tälle viikolle siksi, että ne ovat huomattavasti kevyempi toteuttaa. Niiden kohdalla on oikeastaan enää siinä ja siinä, puhutaanko enää erikoistekniikasta. Enemmänkin se on eri temmolla tehtyä suorien sarjojen treeniä. Hermosto saa siis huoahtaa viime viikosta. Samalla on kuitenkin tarjolla uutta ärsykettä, jotta ei ihan täysin vain tuijoteta maisemia. 


Näppäimiä polttelisi kommentoida teille mielipidettäni tämän hetken Suomen talvesta, mutta annan olla. Uskon, että jokainen varmasti tietää, mistä puhutaan, kun päivitellään ´sahaamista´ tai pääkalloja. Ja vaikka ei tietäisikään, niin sahat ja pääkallot talvikelisanastossa eivät koskaan tarkoita mitään hyvää. 


Ehkä näistä johtuen on lomakuume ahdistellut tavanomaista ärhäkämmin. Mieli siintää jo ensi kesään ja siihen, mihin haluaisi matkustaa. Kevät ja etenkin tämä loputon talvi olisivat toisaalta parasta aikaa matkustaa, mutta itsellä ei kukkaro hellitä ottamaan töistä vapaata (saati, että samalla pitää vielä maksaa se itse matkakin). Lisäksi lomani ovat sijoittuneet sesonkiajoille (hiihtoloma, pääsiäinen), joten hinnat ovat silloin varsin pätevissä lukemissa.
Siispä kesää kaavailemaan. Otetaan vastaan ehdotuksia, missä olisi nättiä, vihreää, LÄMMINTÄ, merta (en ui, mutta katson sujuvasti) ja hyviä kuntosaleja!

Hyvää viikonloppua ja pysykää pystyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti