maanantai 16. tammikuuta 2017

Tee lupaus itsellesi!

Celsiuksella käynnistyi mielenkiintoinen kampanja, #lupausitselleni . Siinä nimen mukaisesti luodaan enemmän tai vähemmän syvällisesti katse omaan elämään ja tekemiseen. Mitä haluaa kaikessa tekemisessään luvata itselleen? Kampanja on Celsiuksen boostaama, eli varmasti motivoivia ja treenipainotteisia valoja tullaan vannomaan.

Aloin miettiä omalla kohdalla, mitä voisin itselleni luvata. Toki mieleen tuli treeniasiat Celsiuksen henkeen. Kunnon treenilaturia hörppiessä voi kofeiinin paukkuessa suonissa luvata vuodelle uusia penkkienkkoja ja kunnon #nodaysoff - asennetta. Lenkkarit eivät jouda naulaan pahoillakaan keleillä ja salille pitää jaksaa mennä, oli fiilis mikä tahansa.Heti näitä ajatellessani tiesin, että lupaukseni ei tällä kertaa kallistu treenin puolelle. En aseta kyykyilleni tai pystypunnerruksilleni mitään painotavoitteita. Lenkkareiden puolesta voin korkeintaan luvata, että niiden ei tarvitse lähteä naulasta minun puolestani koko vuoden aikana. Olen yhä kovasti sitä mieltä, että eräiden vuosien aikana tuli juostua sen verran monta kilometriä pankkiin, että niitä riittää vielä.

Lupaukseni kallistuukin siis täysin toiseen suuntaan. Se menee levon ja itsensä kuuntelun puolelle. Ja ei, älkää nähkö minua istumassa lootusasennossa ja järsimässä voikukan vartta. Pistäkää banjon ujellus pois taustalta ja sateenkaari alas. Tarkoituksenani on luvata itselleni se, että laitan mikrofonin välillä oman suun eteen ja jään kuuntelemaan, mitä minä siihen sanon. Lupaan haastatella itseäni ja yskiä kovaääniseen sen, mikä mielen päällä on. Oma ääni kun ei ole aina päässyt puskemaan arjen ja rutiinien pyörityksen läpi. 

Näkisin siis, että on minun aika antaa itselleni suunvuoro ja myös ottaa onkeeni, mitä sieltä sisuksista oikein kuuluu. Varmasti sieltä kuuluu mielitekoa uusiin treenivaatteisiin, lomareissuihin, pikku herkkuihin, sali-ilotteluun ja läheisistä iloitsemiseen. Voi siellä olla myös toivetta sarjakuvahetkistä sohvalla, ekstra proteiinipatukasta tai nukkumisesta oikein pitkään. Näiden toiveiden kuuntelu ja hyväntahtoinen toteuttaminen olisi se lupaus, jonka tahtoisin itselleni antaa. http://kickstart17.fi/


Mitä sinä lupaat itsellesi? 

Voit kertoa sen tänne minulle. Käy ihmeessä kertomassa se myös Celsiuksen sivuilla, sillä voit oman lupauksesi myötä voittaa joka viikko lootallisen Celsiusta potkimaan vauhtia lupauksellesi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti