lauantai 14. tammikuuta 2017

Viisareiden venytystä.

Ensimmäisen työviikon lauantai. Koittihan se, ja sen riemuissa tuleekin piehtaroitua täällä petin pohjalla ruhtinaallisesti pidempään. Loma, tai oikeastaan sairasloma, pisti minut ottamaan onkeeni monessakin asiassa. Kirjoitin torstaina, kuinka sain purettua yhden treenipäivän huolto/pumppauspäiväksi.

Tällä erää on vuorossa seuraavan leposektorin vuoro. Nimittäin lauantai. Tämä kuuluisa tankkaus/jalkapäivä, joka ansaitsisi myös sopivan leiman välillä lööbaamiselle. Minulla on aina kello herättämässä viikonloppuisinkin, jotta kerkeän aamuisin tehdä kaikkea turhantärkeää kotosalla. Pedantin luonteeni mukaisesti en ole paljoa petistä nousemisen kanssa joustanut, vaan tiettyyn aikaan mennessä on ahterin oltava kylmässä aamuilmassa ja petivaatteiden ulkona.
Nytpäs onkin sitten sellaiset tuulet, että annatetaan minuuttiviisarille sopivasti pitkät. Olen siinä elämäntilanteessa, että minua ei ole kukaan kiskomassa lämpimistä lakanoista ylös. Miksen sitten oleskelisi niissä unetusfiiliksen mukaan hivenen pidempään, jos kerran tekee mieli? Pystyn kyllä mitottaa aamupäiväni siten, että kerkeän tehdä jotain yleispätevää ennen salikeikkaa. Tai sitten en. Eiköhän tämä varsin siististi elävä talous sen kestä, jos kodinhoitaja päättää välillä vetää lonkkaa hivenen pidempään (jaksaapa sitä heiluttaa luutua sitten paremmin).

Täällä siis ollaan peitoissa vielä kellonaikaan, jolloin tosiaan olisin jo peittojeni kanssa takaparvekkeella. Muutokset arjessa ja elämässä voivat lähteä hyvin pienistä ja mitättömän tuntuisista asioista liikkeelle. Mutta jos oikeasti tahtoo, että jotain tapahtuu, on asiaan tartuttava. Ja mielellään heti.

Kohta mennään!


No nyt sitten kelpaa alkaa kangeta itseä ylös kohti ihanaa lauantaita. Muhkea aamupala odottaa ennen kuin pääsee tekemään ensimmäisen progressiokerran etukyykylle. Voisinkin avata teille vaikka ensi viikosta tätä juuri aloittamaani uutta ohjelmaa, niin tiedetään, missä kujeissa mennään.

Ei maar, liikkeelle! Eivät ne sadat ja jälleen sadat hiilihydraattigrammat tähän ruhoon itsekseen siirry :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti