perjantai 17. helmikuuta 2017

Aikuisen ystäväkirja.

Minulta pyydettiin sähköpostin kautta tekemään postaus aikuisten ystävänkirjan tyyliin seuraaviin. Minulle annettiin joukko lauseiden alkuja, joihin toivottiin jatkoa. Nämä lauseet ovat kuulemma suoraan joltain bloggarilta Fitfashionin puolelta, joten en ota näistä mitään disclaimeria :)


Siinä minä kaikessa älyttömyydessäni.


Nimeni on Tiina Susanna.

Jotkut tosin kutsuvat minua Joskus muinaisuudessa minua kutsuttiin Tönkiksi. Kaunista, eikö totta. Kukapa teini-ikäinen ei haluaisi olla Tönki.

Olen syntynyt vuonna 1982. Ja jokainen lopettaa sitten heti siihen paikkaan vuosirenkaiden laskemisen!

Lapsuudenkodin langallinen numero 873 207. Olen aivan mestari numerosarjojen muistamisessa

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona luokanopettaja. Jostain tuo vain iskostui. Kauhean tylsää. Mielessä kävi myös lääkäri, mutta en halunnut valvoa yöllä. Sarjakuvapiirtäjä oli myös tiukassa harkinnassa.

Mutta minusta tulikin erityisopettaja. Osui liki kohilleen.

Työmaalta.


Jos saisin lisätunteja vuorokauteen En halua lisää tunteja vuorokauteen, inhoan löysää luppoaikaa. Tai no joo! Ihan iltaan, kun lojuskelen sängyssä lukemassa. Siinä saisi aika pysähtyä. Ja ruokailuhetkiin. Siinäkin stoppia ajan juoksemiselle.

Harrastan nyt: Tavoitteellista treenaamista sekä siihen liittyvien asioiden opiskelua. Ja kai tämän bloggauksenkin voi mainita harrastukseksi.

Noloin tv-ohjelma, mistä pidän Se on samalla ainoa tv-ohjelma, jota katson, eli Master Chef Australia. Ainoa syy, miksi minulla on vielä televisio ja digiboksi.Bravuurini keittiössä: Kuuluisa prostkupannarini.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun Itken aika harvoin. Kiukkuitku pääsi viimeksi, kun liukkaat kelit koettelivat ja pääsin viimein turvaan kotiin. Itkin myös turhautumista sairastamiseen jouluna.

Lapsuuteni lempilelu Cindy oli tosi tärkeä, ja sitten minulla oli pieni kokoelma my little ponyja <3

Lempilelu nykyään Smith :D

Salainen paheeni Ruokailun lopettaminen näpsimiseen. Eli vielä yksi suupala. Vaan empä tiedä, oliko tuo nyt niin salainen pahe :)

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut Yksi on ainakin, että yritä aina säilyttää terve uteliaisuus. Älä koskaan turruta itseäsi tai lopeta uusien asioiden oppimista.

Näissä tunnelmissa viikonloppuun. Hivenen alkaa treeniohjelma jo tukottaa, mutta seurataan, mitä viikonlopun tankkaukset ja rentoutumiset tuovat muutosta. Lomaankaan ei ole enää kuin viikko lompsittavaa, joten saa se tossu (ja rauta) jo vähän painaakin.

Hyvää viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti