keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Nimiä listoilla.

Kevään kisat ovat jälleen puheissa, kun ilmoittautumisluukut on lyöty kiinni ja viralliset listat osallistujista käsissä. Jo viime viikolla tuli riemukas uutisen, kun saimme lukea Utti Hietalan nimen Classicin kisaajien joukossa. Sain myös viimein hönkäistä "mää tiesin tän jo!", kun fysioterapeuttini Juhani Taivelan debyytti CBBhen tuli hänen ilmoittautumisen myötä viralliseksi. Juhani tulee varmasti tuomaan tyylikkään paketin lavalle. Vaikka hän tulee jäämään Utista lihasmassassa, niin ainakin letin pituudessä hän voittaa 6 - 0. (toimituksen tarkennus asiaa huonommin tietäville: Juhanin hiukset ulottuvat oletettavasti jonnekin polvitaipeen tienoolle. Tulette näkemään ehkä cooleimman letin ikinä, ellei hän joudu leikkaamaan sitä puntarilla pois).

Siihen osittain loppui omalta osalta se riemu, sillä muuten samaista listaa silmäillessä alkoi lievä ketutus kaivaa mieltä. Kirjoitin tästä asiasta hyvin kirjavasanaisen tekstin, mutta päätin kuitenkin olla julkaisematta sitä. Tulenpunaiset kirjainrivistöt ovat vielä kovalevyllä tallessa. Olen nyt kuitenkin korrekti ja harjoitan samalla myös kullanarvoista itsehillintää. Lisäksi en halua itse kuulua niihin kuuluisiin "mielensä pahoittajiin."

Kuva tosin Lahdesta, mutta silti - kohta sitä loistetta taas riittää!

Toivoisin silti, että tulevaisuudessa sopivaa reilun pelin henkeä ja yhdenvertaisuutta kunnioitettaisiin hivenen enemmän. Onneksi minä kuitenkin olen popcornin paistajan roolissa tässä tapauksessa. Kiitosta annan joka tapauksessa kaikille niille, ketkä meille bodymaailmaa seuraaville tätä viihdettä tarjoatte. Töitä tekee jokainen, Mutta uskon, että sen työn hedelmästä nauttii eniten kuitenkin se, joka on syönyt puuronsa siisteimmin. Mutta piste minulta tähän.


Oli muuten viime tankkauskeskiviikkona aivan hervottoman kokoisten banaaninkuorien sisällä aivan onnettoman ruipelo hedelmä. Kyllä oli petetty fiilis.


Sen sijaan saan täysin omien puolitankkauspäivän makrojen voimin päästä nauttimaan jalkojen erikoistekniikkapäivästä. Tänään pääsen testaamaan, miltä kankussa tuntuu hitaat negatiiviset. Eilisestä rinta-olka-ojentapäivästä on ainakin saaliina jumien lihasten tuoma mojova päänsärky. Huomenna olen toivottavasti hyvin tyytyväinen siitä, että torstai on jo tiukkaan opittu vapaapäivä. Tosin se tarkoittaa kehonhuoltoa, mikä on tuskaisaa hommaa, kun joka paikkaa juilii. Mutta se olkoot huomisen murhe, sillä (tähän tulee inside vitsi, pahoittelut) tänää reenataa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti