lauantai 11. maaliskuuta 2017

Järkipäätös.

Jonkinlaisen henkisen kasvun olen kyllä saanut aikaseksi ainakin, mitä tulee itsensä kuunteluun. Aloin tunnistaa kropan olevan varsin piipussa, joten sain kumottua päähän muhiutuneen ajatuksen aloittaa dieettiä jo palautumispäivinä ja rysäyttää sitten miinuskalorit treeneineen käyntiin perjantaina. Tajusin, että siinä touhussa olisi vaarantunut se tärkein: palautuminen.

Vaikka kuinka tarkoitus olisi kikkaikka insuliiniiherkistelyiden ja kalorien syklittelyjen välillä, niin sain otettua järkeni kultaiseen käteeni (kyllä, käsi oli kultainen). Aluksikaan en olisi saanut keskityttyä palautumiseen, kun olisin miettinyt sitä, että pitää pysyä miinuskaloreilla ja yrittää rasittamatta lisätä kulutusta (luitte oikein, eli varsin hankalasti toteutettava asia). Tästä miinuskaloreilla "palautumista" olisin puolestani räsäyttänyt suoraan cardioelementeillä höystetyn multippelitreenin käyntiin.

Kuulostaa räjähdysherkältä, eikö totta? Kyllä olisi varmasti ollut hyvässä kuosissa oleva likka aloittamaan voimaan painottuvan treeniohjelman tämän pikku paketin jälkeen.


Se, mikä myös puolsi pientä offin venytystä, oli kaloritilanne. En ole vielä saanut vakiintumaan plussakauden makrojani, eli aineenvaihduntani ei ole vielä sillä tasolla, millä toivoisin sen olevan. Siksi on fiksumpi antaa keholle vielä vähän aikaa hoksata, että tämän kaiken muonan saa urheasti laittaa käyttöön, eikä sitä tarvita talteen tulevien vilutalvien varalle.

Kolmas - tahdon vieläkin lisätä arjen hölläilyä. Kaikki ylimääräinen cardiota muistuttava alkaa olla tiessään, mutta ihan pienet petrauksen sohvalle jäämisen kohdalla vielä on. Näiden viilaamiseen lisäaika oli myös paikallaan.Onneksi ei tarvitsekaan valita - voi ottaa kaikki! Nix, Nax, Max <3


Onkohan tässä jo selitelty tarpeeksi sitä, miksi kyökin puolella ovat puurot, tuoreet sämpylät, taatelit ja irtokarkit odottamassa offiporsaan jatkoaikaa? Mutta jos minä itse kestän vatsamakkarat ja muumiselfiet, niin toivon teidänkin olemaan armollisia kohdallani. Jatketaan siis porsastelua ja kinkun kasvattelua.

Hyvää ja itse kunkin tavoitteleille sopivaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti