perjantai 24. maaliskuuta 2017

Kasvukaudella.

Kasvukausi on näin kevään kunniaksi käynnissä tuolla pihamaan puolella. Sama myös itselläni. Ympärillä toitotetaan kesäkuntoon - kampanjoita, mutta itse pärskyttelen eteenpäin suupielet sokerissa ja housut paukkuen. Kirjoitinkin siitä, että yritin talviloman tienoolla aloittaa minikiristystä. Onneksi järki sanoi silloin, että ei ole mitään asiaa kiristelylle, kun väsymystilanne oli mikä oli. Lisäksi silloin oli päällä muutakin henkistä painetta, mikä ei yhtään edesauttanut tilannetta.Nyt puolestaan huomaan palautuneeni ja mieli tekisi kohta puuttua vatsan hyllymisen tilanteeseen. Tahdon kuitenkin, että saisin vakioitua aineenvaihduntani tietylle tasolle ennen kiristystä. Eli päästä tilanteeseen, että painoa ei kertyisi nykyisellä ruokavaliolla joka viikko taisaisesti lisää, vaan nousutahti alkaisi tasaantua. Vanhaa Tiinaa voisi hirvittää se, että annan viikosta toiseen lukeman kasvaa. Nykyinen Tiinaus on puolestaan enemmänkin utelias seuraamaan, kuinka kauan se vaaka tahtoo arpoa lisää uusia (ja suurempia) lukemia.

Sen verran kiristyskausi kuitenkin polttelee, että olen jo nyt alkanut miettiä valmiiksi ohjelmaa ja makroja, joilla sitten lähteä liikkeelle. Treeni tulee ehdottomasti olemaan MET-tyyppistä. Eli metabolissävytteistä saliriehuntaa. Ohjelman muutos olisi joka tapauksessa paikallaan jossain välissä, ja MET palvelee siinä tarkoitustaan. Siinä olisi myös hyvänä puolena se, että MET lisää itsessään kulutuksen määrää verrattuna normibodaukseen. Eli minun ei tarvitsisi olla muuna aikana kieli vyön alla polttamassa kaloreita, kun perustreeni tehtynä tehokkaasti tekee sitä jo.

Tuhotaas nämä kiristelyä odotellessa!


Mutta siis jahka vaaka ja housun nappi antavat myötä, niin tiristys kyllä käynnistyy. Sitä odotellessa nauttimaan kunnon ruoasta, palautumisesta ja konstittomasta treenistä. Ja postausta päivän ruokailuista on tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti