maanantai 24. huhtikuuta 2017

Fastin vanhukset.

Fitnessclassic oli ja meni viikonloppuna. Turha minun on tänne alkaa tekemään mitään kisayhteenvetoa, sillä netissä toitottajia ja spekuloijia on varmasti yhtä monta, kuin mitä kisalauteille mahtuu seuraajia. Iso käsi kuitenkin Juhanille CBBssä, joka olisi voinut nostaa ryhtinsä lineupissa ja pidentää näin ainakin kolmekymmentä senttiä oikeasti todella raamikasta ja tasapainoista fysiikkaansa. Hänen ei tarvinnut kyllä nöyristellä lihasmassan puolesta rivissä, ja se kertoo paljon. Siellä oli nimittäin niin miehissä kuin naisissa niin upeilla fysiikoilla varustettuja kisaajia, että voi sanoa suunnan kehonrakennuslajien tasossa olevan todellakin ylöspäin. Mistä kertoo toki myös se, että uuden sukupolven junnut tulivat ja pesivät useat yleisten sarjojen konkarit.

((Jälkipäivitys: Juhani oli tullut pisteissä seitsemänneksi, mikä on todella hieno suoritus tehtynä kyyryssä ;) ))

Kuva bodymagin sivuilta. Juhani letteineen oikealla. 


Kirjoittelin tässä joskus männäpostauksessa siitä, tarvitseeko treenissä olla latureita. Annoin oman syväluotaavan analyysin jälkeen oman (varmasti Fastiakin kovin ilahduttavan) näkemykseni, että ei sitä tarvitse. Silti kuitenkin itse niitä käytän, sillä pidän siitä, että sukkani pyörivät myös kemiallisin voimin jaloissa, kun treeniä teen.

Olen todella tykästynyt näihin Fastin valmiisiin treenijuomasekoituksiin. Niiden kanssa ei tarvitse puljata useiden päniköiden kanssa. Pulveristina minulla on parhaimmillaan yhdeksän eri sorttista pänikkää pöydällä, mistä lapata eri mittoja aineita kasaan. Välillä on maustamatonta tavaraa ja välillä puolestaan mausteista. Lopputulemana on aina lopulta ylläri, kun värikään ei aina anna liikaa viitteitä mausta. Joskus olen nauttinut sitruunan ja mansikan ristitulituksesta, joskus puolestaan appelsiinimarjakimaraa. Karmein osuma tulee silloin, kun kaikki tomut ovat osuneet maustamattomina. Kunnon jakkihikeä...Löysin netistä hyvässä alessa Fastin wanhuksia, eli shockia, intraa ja rushia. Päivittämätön ulkokuori ei kuitenkaan ole vienyt mitään sisällön laadusta ja tehoista pois, joten tämä kolmikko on säästänyt minulta tuhottomasti aikaa (ja makuhermoja) treenijuomien lataamisessa.

Näistä Fastin intrassa on se hyvä puoli, että siihen ei ole lisätty hiilihydraattia. Niinpä voit itse oman energiantarpeen mukaan tujauttaa sekaan Vitargoa tai vaikka Fasteradea, jota itse tykkään käyttää. Muuten näissä kaikissa on juuri sopiva kombo lisäravinteita, mitkä ovat paikallaan tukemassa kutakin treenin vaihetta. Erityisen hyödyllisenä olen pitänyt valmiiksi laskettuja suoloja ja mineraaleja. Itse lisätty tujaus suolaa tai elektrolyyttiä antaa hyvin epämääräisen verran natriumia ja magnesiumia.

Makua ei myöskään tarvitse jännittää, sillä purkki kertoo suoraan, millä maulla pääset latailemaan, treenaamaan ja palautumaan. Wanhan Rushin sitruuna tuo ainakin heti mieleen tunteen, kun lompsit treenin jälkeen käytävää pitkin pukkariin hyvän treenin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti