tiistai 30. toukokuuta 2017

"Hätä" keinot keksii.

Minulla on tällä hetkellä suuri ilo ja oikeus nauttia kahden salin tarjonnasta. Silti välillä huomaa laitteiden olevan joko varattuna, tai sitten ei juuri sitä vempelettä, joka olisi ollut lihakselle paikallaan, satu olemaan tarjolla.

Selfiepeiliäkin voi...

...vaihdella tätä nykyään tiuhemmin :)


Toisella salilla ei ole kuin yksi vapaakyykkypaikka. Salin asiakasmäärä on kuitenkin sen verran mittava, että kyykkypaikalle ei juuri pääse hämähäkit luomaan seittejään. Eräänäkin etukyykyn progressiopäivänä eräs salin vakkari oli linnoittautunut kasseineen ja magnesiutörppöineen asemiin. Itsekin pahoitellen hän suorastaan lupasi, että tässä sessiossa kestää -ja kauan. Pikku hiluilla etukyykkyä tekevä maahinen ei ole takakyykkyjättiläisen paras mahdollinen vuorottaja. Jotain olisi siis kehitettävä, mikäli progressiota ei halunnut siirtää viikolla. 

Hoksaus tuli kiertäessä tankopainoräkin kohdalla. Progressiossa piti laittaa yhteensä 50 kiloa lastia, ja sellainen oli tankona valmiina. Vielä piti kehittää raudat, joista painon saisi liikkeelle. Päätin purkaa telineestä kaikki muut painot pois ja jättää paikalleen vain tarvitsemani tangon. Näin sain rakennettua itselleni privaatin etukyykkypaikan. 

Eli telineestä muut puntit pois ja ylös vain 50 kilon tanko. Siitä sitten paino olille ja kyykkäämään kantakorokekiekkojen päälle. 


Hivenen oli liian alhaalla tankoteline, eli jouduin niiaamaan painon alle. Lisäksi peilin puuttuminen vaikutti yllättävän paljon liikkeen suorittamiseen. Testatkaa joskus tehdä kyykkyä ilman, että näette itseänne, niin tiedätte, mitä tarkoitan. 

Muuten kyllä olen erittäin tyytyväinen, ellen jopa ylpeä, tähän avarakatseisuuteeni ja soveltamiseeni. Keinot tuli keksittyä "hädässä" ja progressio saavutettua. 

Toivotaan samanlaista intoa ja innovatiivisuutta vielä tämän viimeisen työviikon rutistamiseen. Älkää odottako minulta vastaantullessa hymyä, huomiota tai kokonaisia lauseita. Ette sitten tule turhaan pettymäänkään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti