keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Kerää koko sarja - sisälsi kuin sisälsikin mainontaa!

Viimeisen somekyllääntymistekstin jälkeen oli todella vapautunut olo. Mietin ennen tekstin julkaisemista, uskallanko suoltaa näitä ajatuksia ilmoille. Se teki kuitenkin hyvää. Saati, että ilmeisesti muillakin on ollut ihan samaa tympääntymistä liikkeellä.

Tottahan myös, että eipä tarvitse seurata, ellei kiinnosta. Ja voin sanoa, että mieleni on pysynyt todella paljon parempana instan siivoamisen ja fitfashion-lopetuksen jälkeen. Se ei tarkoita, että tätä hommaa työkseen tekevät tekisivät jotain väärin, mutta minua se ei vaan oikein hotsita. Suosittelen kuitenkin lämpimästi kaikille vaikka muutaman päivän testiä olla ilman instagramia ja selaamatta blogeja (kyllä kyllä, tätä minunkin!). Saatatte huomata, että ette pian tunne kaipaavanne yhtään mitään. Sitten sen jälkeen valikoituu kyllä mieleen, mitä somesta tahtoo oikeasti seurata. JA sitten myös näkee, onko niiden nimien joukossa mitään epämääräisiä tiinoja).

ENNEN KUIN LÄHDETTE LÄTKIMÄÄN, niin katsokaa kuitenkin vielä seuraavat kuvat :)

Eli tässä alla on kuvia, joita sietää seurata ja joita kestää silmä katsoa (ei sisällä piilomainontaa). Oi kuinka tekisi mieli julistaa, että mää sanoin Juhanista jo vuosia sitten, että se on ihan viikinkityyppi. Sonja Hagström on ottanut Juhanista aivan mielettömiä kuvia `pääelementit´teemalla. Itse asiassa eräs taiteilija oli nähnyt nämä Juhanin kuvat netissä ja sen myötä Juhanista tulee hahmo Dungeons and Dragons 5th edition pöytäpeliin! Alla kuvia tästä puolihaltia druidista. ( Kuvat on otettu Juhanin facebook sivuilta ja niihin on oikeudet Sonja Hagströmillä. Jos tässä on jotain puoliksikaan laitonta, niin infotkaa minua. Poistan siinä tapauksessa kuvat ja kommentit välittömästi. Linkeistä pääset tutustumaan suoraan Sonjan sivuihin ja hänen kommentteihin kuvista).


Perun puheeni. Täällä on kuin onkin mainos lopussa! Nimittäin kauppaan nyt saliharrastusta. Aloita sinäkin treenaaminen ja saatat myös päästä hahmoksi roolipeliin! Kerää koko kehonrakennuskaaren hahmogalleria aina alun peasanteista bulkkikauden grunttiin. Saatavana myös viimeisten kisaviikkojen necromancer ja kultapainoksena kisaviimeistelty puolhaltia!


2 kommenttia:

 1. Kommentoin tässä samalla nyt sekä tähän että edeltävään postaukseen. :D Multa on jäänyt blogien lukeminen vähemmälle osittain juuri mainostamisen takia, ja nyt mullakin on alkanut vähitellen tökkiä toi muukin some samasta syystä. Pitäisi varmaan tehdä sama temppu, jonka jo teit, eli siivota seurattavien listaa... Kun on niitä kivojakin blogeja ja kivoja seurattavia somessa, mutta sitten niitäkään ei jaksa seurata, kun ne mainosjutut niissä muissa tympii.

  Noissa kuvissa on vähintään puoliksi laitonta ainakin se, etten ole törmännyt niihin ennen! Ehkä alan salitreenin lisäksi harrastaa pöytäpelejä, jos niissä näkyy tuollaisia. ;)

  VastaaPoista
 2. Moro!
  Ja kiva, kun sinuakin näkee :D
  En olisi uskonut, kuinka somen seuraaminen voi myös "kuormittaa". Tuo siivousoperaatio oli oikeasti hassulla tavalla todella vapauttavaa, saati se, että en ole huonoa fiilistä aiheuttavaa fitfashionia enää edes avannut. Mitään en tunne menettäneeni, ja kuten sinäkin kirjoitit, saa paremmin irti puolestaan niistä, mitä haluaakin seurata.

  Eikö ole aika päheitä otoksia! Mieti, kun tuollainen kaveri tekee vieressä ylätaljaa... Vanhana "ropettajana" olen myös valmiina heittämään viitan takaisin niskaan, mikäli haltiakansa on nykyään tätä luokkaa...;)

  Palaillaan <3
  Tiina

  VastaaPoista