lauantai 6. toukokuuta 2017

Kun nyt kerran olet siinä...

Niille muutamille, jotka uhmasivat kehoitustani pysytellä poissa somesta, tervehdys :) Pistän iloksenne muutaman rivin, ettei tulonne ollut turha. En kuitenkaan liikaa, jotta aikanne ei kuluisi vallan joutavaan.

Salin puolella pusken tällä hetkellä ylimenoviikkoa. Ensi viikolle tuli nimittäin leirikoulujen merkeissä reissua, joka estää minua pääsemästä raudan pariin muutamana päivänä. Päätinkin ottaa siihen saman tien kevennysviikon. Sen puolesta uskallan nyt revittää sarjoissa tiukemmin, ottaa muutamia pudotussarjoja ja harkittuja failureita.

Tekemisen laatu treenaamisessani on parantunut jatkuvasti. Huomaan oikeasti osaavani ajaa itseni laskelmoiden tiukemmalle ja kevennyksen tarpeeseen. Ennen minulla ei ollut ongelmaa painattaa kuukausi tolkulla putkeen ja sisällyttää jokaiseen päivään ties mitä jippoja näännyttämään hermostoa. Kyllähän sitä silloinkin riuhtoi näennäisen lujaa, mutta yhteys ja taju tekemiseen puuttui. Nyt osaan jättää sarjoja harkittuun pisteeseen ja toisaalta myös kasvattaa volyymia ja intensiteettiä suunnitelmallisesti.

On ihan kumman näköinen ilman luureja!Vaikka nytkään edellisestä huokaisusta ei ole kovin kauaa, niin kroppa (tai oikeastaan pää) ei yhtään pane pahakseen pienestä lepopätkästä. Sillä saan myös nollattua laskurin seuraavaan pidempään vapaaseen. Tulossa oleva pitkä kesäloma nimittäin keventää työt totaalisesti, jolloin salille jää kaikki mahdollinen aika ja into.

Nyt siis rempomaan tämän viikon treenit kunnolla tappiin, niin voi sunnuntaina laittaa höyryävät kengät hetkeksi naulaan. Tilalle jakoihin coretexia ja kumpparia, sillä kun toiset kirmaavat leireilemään huvipuistoihin ja teemahalleihin, painutaan täällä kohti umpihongikkoa...

Niin ja tässä vielä asiasta enemmän kiinnostuneille esiteltynä edellisen postauksen figureita. Peasantista ei löytynyt tarpeeksi näivettynyttä versiota, joten se vaihtui salilla aloittelevaan pikku Gobliniin.

Tästä lähdetään liikkeelle. 


Bulkkikauden huipentuma.Kisadieetin viimeinen viikko. 

Ja lavalle.

Palaan tänne linjoille ensi viikon lopusta, mikäli onnistun selviämään erilaisista ääriolosuhteista ja palaamaan takaisin epämukavuusalueelta. Jos minua ei näy, niin etsinnän voi aloittaa kolmannesta männystä oikealla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti