maanantai 19. kesäkuuta 2017

Cutler Scitec Gold's gym.

Kuten kerroin, Cutler Scitec gold gym oli paikka, joka ansaitsee täysin oman postauksensa. Tämä sali oli vaikuttavuudessaan jotain niin merkittävää salituristille, että lopulta oli treeniinkin vaan kerta kaikkiaan lähdettävä järkkärillä varustettuna.

Ensimmäisellä kerralla kaikki energia meni siihen, että osasi tarpeeksi tyynenä silmäillä seuraavaa laitetta, jota mennä testailemaan ilman, että näyttäisi siltä, ettei ole ohjelmasta tietoakaan, saati siitä, mistä vivusta mikäkin hoistin tai panatan laite lähtee liikkeelle. Jo silloin vilkuili kuitenkin ympärilleen miettien kevyesti, että sakki täällä on varsin makeassa kunnossa. Lihaa löytyi toisensa vierestä ja paahto- sekä kireysasteen saattoi valita makunsa mukaan.Alemmuuskompleksi iski jo ennen pukkarin ovia respatypyyn törmäyksen jälkeen. Pukuhuone ei helpottanut oloa yhtään, sillä Suomi kaikessa saunakulttuurissaan on kaikkea muuta, kuin rennon alastomuuden maa. Täällä sen sijaan kaikki timmit ja lihaksikkaat naiset vetivät ilmeisesti ensi töikseen topit tiehensä ja viettivät aikaansa pokkarissa ilman rihman kiertämää. Toisaalta, jos itsellä olisi saman laatuista vartta, kun mitä täällä oli esillä, niin ehkä olisin tehnyt saman tempun.

Joka puolelle seiniä oli asennettu televisioruutuja, joista näkyi nonstoppina motivaatiovideoita. Ihmiset ruuduilla olivat upeita, mutta mielenkiintoisinta oli nähdä täysin samanlainen otus viereisessä laitteessa, kun vain päänsä käänsi.

Toisen Cutlerkeikan jälkeen älysimme alkaa tehdä pientä somekylläistä taustatutkimusta. Selvisi, että syy alemmuuskompleksiin oli täysin oikeutettu. Cutler scitec gold´s gym on nimittäin miehitetty enemmän ja vähemmän pro-kansalla. Vieressäni vessajonossa ollut, varsin epätodellinen nainen paljastui Zusanne Zoldiksi. Mies, jonka kanssa tein puolestani vuoron perään vatsapallolla rutistuksesia, paljastui Attila Tothiksi. Näiden lisäksi saimme instakuvien ja facesivujen tunnistettua ainakin Vivien Bannin ja Susanna Tirpak.

Hänen vessavuoron  vein puolivahingossa. 
T


Ja kyllä. He näyttävät kaikki juuri livenä juuri sellaisilta, kuin mitä instakuvissakin. Unohtakaa siis lohduttelunne photoshoppailuista sun muista. He ovat täyttä totta.

Tältä kaverilta kehtasin viedä jumppapallon .


Mikä kuitenkin parasta ja uskomattominta, he ovat kaikki todella mukavanoloisia. Kuten myös koko Cutler sali. Siellä on kohtelias ja mukava ilmapiiri, eikä kukaan kukkoile ulkonäöllään (vaikka varaa olisi). Paikasta henkii KEHONRAKENNUS, eikä idioottimainen PT huutokilpailu, saati vierustovereiden painojen kyttäys. En ole nähnyt kenenkään latovan valtavia rautoja kyykkyyn, saati huutavan painojensa kanssa kilpaa.Ikävä tätä motivaation ja ihmetyksen mekkaa kohtaan jää kyllä iholle. Oma dieetti sai ainakin motivaatiopotkun, sekä (mahdollinen tuleva instailu, ellen jätä koko moskaa pois) oma instagram uusia seurattavia.

Jos tahdot kurkata, miltä touhu näyttää livenä, niin seuraavan tubepläjäyksen avulla voi kuvitella löysän muumin liikkeessä täälhttps://youtu.be/MCBv4UDCvqQtä.


2 kommenttia:

 1. Huh huh ja jösses sentään! :O Meidän salilla käy jonkun verran kilpailijoita treenaamassa, mutta jotenkin ne ei näytä noin epätodellisilta silti. Niin no he ei ole pro-tason kisaajia (ainakaan vielä). Tosi kiva kuulla, että pro-kisaajat ja muut käyttäytyvät noin hienosti!

  Hyvänä päivänä tuollaisesta paikasta varmaan saa imettyä ihan tolkuttomasti intoa ja motivaatiota, mutta en mä kyllä huonona päivänä uskaltaisi tuollaiselle salille mennä. Jouluähkyn jälkeen tai menkkaturvotuksissa näkisin mieluummin tällaisia samanlaisia ihan tavallisia tallaajia kanssatreenaajia. :D

  Ja toi video: siis pahus, onko siellä aulassa tollanen proteiinidrinkkibaari?! Aika siistiä. :D

  VastaaPoista
 2. Nyt huomasin kommenttisi.

  Cutler oli kyllä niiiiin helmi <3 Tulen näkemään siitä märkiä bodarin päiväunia vielä pitkään!
  Ja niin hullua kuin se olikin, niin sinne oikeasti kehtasi löysä muumikin mennä tekemään omia temppujaan. Sen jälkeen saattoi halutessaan mennä juuri siihen Baariin ja tilata oman sheikkinsä pikku sateenvarjolla.

  Ei morjens, mää tahon takasi!!

  Miten ois ;) ?

  VastaaPoista