perjantai 2. kesäkuuta 2017

Ihan kohta...

En vieläkään livauta huuliltani, kuinka kevät on ollut pitkä. Aivan loputtoman pitkä. Se oli pitkä jo alkuun, ja huikeimman pituuden se saavutti silloin, kun kelloja päätettiin jälleen kerran säälimättömästi siirtää väärää kohti. Eli siis vaikka kellot menivät eteenpäin, niin sitä enemmän tuntui aika kompensoivan tätä ihmisten tekemää virhettä. Tähän väsymyksen ja hitauden syssyyn vielä kelit, jotka eivät mukailleen tammikuun iltalehden otsikkoa `tulossa ennätyslämmin kevät`...

Jopa minä jouduin sortumaan kahviin, joka jäi pois käyttölistoilta vuonna 2013.


Nyt se kaikki alkaisi olla lusittuna. Loma on ihan just tuossa. Sen tajuntaan saaminen onnistuu oletettavasti joskus heinäkuun puolen välin jälkeen. Mutta se ei onneksi haittaa, sillä itsellä on todellakin kymmenen viikon ilo kummastella tätä asiaa. Aikahan siis tottakai jatkaa keväällä lupaavasti alkanutta mateluaan myös lomalla ;)

Voisin alkaa kirjoittaa tähän omia suunnitelmiani, mutta etteköhän te ne tiedä muutaman sivistyneen arvauksen avulla. Yhtenä ekstrana on reilun viikon päästä koittava treenileiri Budapestiin, mutta senkin olen tainnut teille jossain kevättalven postauksessa paljastaa.

Päästänkin teidät valmistautumaan kesän alun juhliin. Yksi lähtee pursottamaan kermavaahtoa valmistujaiskakun päälle, toinen varaa viime tingassa kampaajaa, kolmannella on silmäpako sukkahousuissa. Minä jatkan toimiston tyhjentämistä, suuntaan sen jälkeen paikkaan x, ja alan treenata sen jälkeen voitonriemuista virnettä, jonka lupaan kantavan ainakin juhannukseen asti.

Olen jossain vaiheessa tehnyt ilmeisesti myös ihan hyvää jälkeä :)


Minä -  olen - ihan - kohta - lomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti