perjantai 23. kesäkuuta 2017

Ja seuraavaksi.

Lupaan lupaan lupaan, en ala jurputtamaan yhtään mitään Suomeen paluun karmeudesta. Keskiviikon ja torstain väsymykset olivat järkyttävää luokkaa, eikä kahdenkymmenen asteen pudotus lämpötilaan juuri tuonut helpotusta. Mikäpä siinä, kun lähti reissuun, oli +9 ja sade, ja sama hoito odotti palatessa. Varsin kätevää, tavallaan.

Nyt alkaa olo olla palautunut ja fiilis valmiina aloittamaan välidieetti. Keski-Euroopan kireysasteet rasvaprosenteissa oli sellaista luokkaa, että oma arvonta kiristelyyn sai vastauksensa heti Cutlerin kynnyksellä. Muutama rasvakilo saisi siis puolestani jättää keskivartaloni rauhaan, jotta pääsisin mahdollisimman pian --- ottamaan ne takaisin ;)Tarkoitus ei siis ole tehdä mitään näännytystä kesälomalle. kun tarkoitus on kuitenkin myös palautua uuteen työvuoteen. En siksi ota juurikaan aerobisia, saati hermostoa rokottavia hiittejä (ainakaan heti kättelyyn). Pyrin niiden sijaan saamaan painon lähtemään alaspäin ruokavaliolla ja perustreeniä tiukentamalla.

Treeniohjelma vaihtuu perus salijungerruksesta Scott Abelin kevennettyyn mettiin. Siinä kaikki sarjat ovat vähintään kahden eri liikkeen komplekseja. Liikkeitä on sekä tavalliseen bodybuilding tyyliin, että myös erilaisella heilunnalla ja hosunnalla. Tulen siis toivottavasti saamaan treenin aikana välillä sykkeitä sen verran koholle, että energiaa kuluisi vähän enemmän verrattuna vanhaan tyyliin.Sarjapainoista en tule juuri välittämään, mutta muutaman liikkeen aion pitää sopivasti seurannassa. Dieetin aikana en päästäisi nimittäin mielelläni sarjapainoja tai voimatasoja laskemaan, sillä se kielii samalla myös lihasmassan vähenemisestä. Ainakin näin minua fiksummat väittävät, enkä näe tarpeellisena alkaa tuota kyseenalaistamaan.

Niinpä siis, luvassa hosumista ja heiluntaa, mutta toivottavasti myös tuloksista nauttimista. Ruokaa vähennetään alkuun maltillisesti, eli kyllä tässä pääsee kesästä nauttimaan myös lautasen kautta. Tarkoitus on myös käydä jossain välissä Sanna Elorannan pihdeissä, mistä laitan tekstiä tulemaan vielä myöhemmin lisää.

Kaunista ja kukkeaa juhannusta ihan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti