maanantai 5. kesäkuuta 2017

Lomamaanantai.

Näin sitä sitten ollaan kesälomalla (enkä anna sen häiritä, ettei lehti ole vieläkään puussa - uskomatonta!). Kiire ole ainakaan jäänyt yhtään vähemmälle. Tosin kaikki sähinä on vain itseaiheutettua ja pääasiassa positiivista. Odotettu Unkarin reissu odottaa (JO!) ensi viikolla, ja sitä ennen pitäisi hoitaa monta asiaa.

Oli lauantaina aikas hyvä fiilis - meinas tosin jäädä väärät rintsikat juhlakoltun alle. 


Lauantai oli alallamme työpäivä, joten siirsimme taloutemme lauantain sunnuntaille. Siispä eilen oli kesän aloituksen ja tankkauksen juhlat. Kehonrakentajan kuppia, eli tässä tapauksessa muonakulhoa, tuli kallistettua varsin reippaasti, mutta kerrankos vuodessa sitä pääsee kuittaamaan vuoden työt ja jäämään lomille.


Tämän kaverin ilmeeseen on kiteytynyt se kaikki, mitä kehonrakennus voi pahimmillaan pitää sisällään :D


Tälle viikolle on tosiaan tarkoitus tehdä kotipuhdetöitä niin paljon, kuin ehtii. Kultaisena ajatuksena olisi saada ikkunat läpikatselukelpoisiksi ja keittiön kaapit. laatat ja kaappien päällykset putsattua. Siinä samalla voi juonia reissusuunnitelmia (eli syömisiä). Treenit pyörivät kesämoodissa, eli salikeikka tulee heitettyä pääsääntöisesti päiväs aikaan. Sikailua jatkuu vielä ainakin reissun yli, mutta sitten pitää heittää arviota sille, mitä kroppansa kanssa seuraavaksi tekisi. Elopaino on jo aika mittava, ja ellei kevät olisi saanut välttelemään t-paidan pitoa julkisesti, olisin jo aika päivää sitten heittäytynyt dieetille.

Progressiota kuitenkin tulee, ehkä juurikin siitä syystä, että ruokkis ja muun höökäilyn määrä eivät ole ikinä ennen olleet näin lihaskasvua tukevalla pohjalla. Siksipä onkin ollut ihan hyvä painaa kylmän viileästi eteenpäin makkaroista välittämättä. Toki mitään en lyö lukkoon, kun toisaalta taas kesä olisi maan mainio aika dieettailla. Eli saas lopulta nähdä.

Varovaisen nättiä täälläkin.


Laittakaa tulemaan vinkkejä, mikäli olette Budapestin kävijöitä - missä kannattaa shopata? Missä kannattaa käydä? Entä mitä hamstrata mukaan? Mitä julkista käyttää? Kaikki kokemukset ovat tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti