tiistai 28. marraskuuta 2017

Hyvinvointiviikko: päätetään omaan napaan.

Ei enää hyvinvointia, niinkö :) ? Että antaa olla jo, tässä voi jo pahoin, kun mitään muita päivityksiä ei enää heru.

Osuma ihmissuhteelle.

Hyvinvointi on jo varsin, no, hyvin, käsitelty. Rungoksi hönkäisen vielä sen, että pitäkää omissa puitteissanne huolta itsestänne. Kannattaa olla edes muutama läheinen ihmissuhde. Tiedosta, kuka tai ketkä ihmiset ovat sinulle tärkeimpiä ja panosta heihin omien voimavarojesi mukaan. Tuon loppuosan lauseesta täydensin enemmän omana lisäsuuntana, koska itse olen erittäin vahvasti introvertti. Väsyn sosiaalisuudesta ja en "tarvitse" niin paljoa ihmisiä ympärilleni. Mutta ne, ketkä minulla ovat, ovat todella rakkaita ja tärkeitä. He onneksi sen myös tietävät. Mutta ihminen tarvitsee sosiaalisuutta voidakseen hyvin, MINÄKIN. Omaa itseä pitää saada heijastaa muihin, jotta oma minä voi olla eheä.

Ei ole olemassa minua ilman sinua. Sarasvuolta napattu, aivan loistava ajatus.

Tee myös silmäys omaan työhösi. Oletko siihen tyytyväinen? Jos et, tee jokin muutos, Vaihda alaa, etsi vaihtoehtoja, käy uraohjauksessa, jotain! Itse olen jo näinkin lyhyen uran aikana saanut kokea huonoa oloa työssäni, joten tiedän, mistä puhun. Ja osasin itse onneksi myös toimia.

Ja vielä se oma napa! Ihan paras ja ihana! Kanna napaasi kunnialla ja vietä sen kanssa laatuaikaa. Vain te kaksi tiedätte, mitä se tarkoittaa. Pitäkääkin se ihan teidän omana juttuna.

Ole kiitollinen. Ihan kaikesta.Kiitos tästä! Ugh, olen puhunut. Ja nyt napani kanssa lähdemme tekemään ihan jotain muuta. Enkä kerro siitä teille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti